Σχετικά με Μας

Δεν μπορείς να εμπιστευτεί κάποιον που δεν γνωρίζεις…

Ας συστηθούμε λοιπόν. 

Η Εταιρεία – Χαρτικά & Προϊόντα Καθαρισμού & Απολυμάνσεων στη Θεσσαλονίκη

Η Εταιρεία “ADAMS.BROS” AΦΟΙ Γ.ΑΔΑΜΟΥΔΗ Ο. Ε. ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και ήδη βρίσκεται στην 4η κατά σειρά δεκαετία της στο χώρο των Χαρτικών, των Πλαστικών, των Ειδών Καθαρισμού και Απολύμανσης παντός είδους χώρων. 

Καταλαβαίνετε πως, στην πραγματικότητα της ελληνικής αγοράς, η επιβίωση μιας εταιρείας για σχεδόν 40 χρόνια αποτελεί από μόνη της έναν άθλο. Η Εταιρεία μας, όμως, δεν έχει απλά «επιβιώσει» όλα αυτά τα χρόνια: έχει εκσυγχρονιστεί και έχει αναπτυχθεί στον τομέα των χαρτικών και των προϊόντων καθαρισμού και απολυμάνσεων, εξασφαλίζοντας αποκλειστικές συνεργασίες με ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής χαρτικών και προϊόντων καθαρισμού στην Ευρώπη, με στόχο να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της. Κι οι ανάγκες αυτές, όπως προφανώς γνωρίζετε, μόνο στατικές δεν είναι. 

Η συνεχής ανάπτυξη της τεχνολογίας και οι ολοένα και αυστηρότερες κρατικές και διεθνείς απαιτήσεις και προδιαγραφές αναγκάζουν συνεχώς επιχειρήσεις και εταιρείες κάθε είδους να αναζητούν νέες λύσεις και ποικιλία προϊόντων καθαρισμού και απολύμανσης που θα καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις τους, σε τιμές που θα ταιριάζουν στους προϋπολογισμούς του σήμερα. 

Αυτή τη συνεχή ανάγκη για νέες αξιόπιστες και συνάμα οικονομικές λύσεις εξυπηρετεί η Εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια, και αυτό είναι το μυστικό πίσω από τη 40χρονη πείρα μας. 

Γιατί Εμάς: 

  • Γιατί γνωρίζουμε όσο κανείς άλλος το αντικείμενο καθώς και την πραγματικότητα της αγοράς και ξέρουμε να σας προτείνουμε λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα καθαρισμού και απολύμανσης. 
  • Γιατί σας προμηθεύουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας τόσο σε χονδρική όσο και σε λιανική πώληση. 
  • Εγγυόμαστε για άμεση παράδοση στο χώρο σας δίχως καμία επιβάρυνση οπουδήποτε εντός Θεσσαλονίκης και με τις χαμηλότερες δυνατές χρεώσεις για τη υπόλοιπη Ελλάδα. 
  • Όλα τα προϊόντα μας είναι 
  • Πιστοποιημένα από το Γενικό Χημείο του Κράτους, 
  • τον Ε. Ο. Φ. (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων), 
  • και πληρούν όλες της προδιαγραφές της Η. Α. C. C. P. και των κανόνων ορθής υγιεινής πρακτικής. 
  • Είμαστε οι επίσημοι αντιπρόσωποι για το Νομό Θεσσαλονίκης για τα προϊόντα των εταιρειών Karcher και INTERWATER. 

Έχουμε την εμπειρία που χρειάζεστε καθώς και ποικιλία λύσεων για κάθε σας ανάγκη στον τομέα των απολυμάνσεων και των καθαρισμών. 

Επισκεφτείτε το κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη και γνωρίστε μας από κοντά.